Omdömen

Frågor och svar om Melanotan

När under dagen ska jag ta mitt Melanotan 2?

Vi rekommenderar alla användare av Melanotan att ta det precis innan sänggång pga att man när kroppen håller på att vänja sig med Melanotan 2 kan få en värmande känsla i ansiktet och även bli smått illamående. Efter cirka en vecka brukar detta avta med tiden.

Hur ska jag förvara mitt Melanotan?

Oblandat Melanotan 2: Förvaras i max 3 månader i rumstemperatur men upp till 12 månader i kylskåp.
Blandat Melanotan 2: Förvaras i upp till 30 dagar i kylskåp eller 90 dagar i frys.

Behöver jag sola? Hur ofta?

Precis som vi angav under ”Hur doserar jag Melanotan 2” så rekommenderar vi att du under uppladdningen börjar sola dag 6 och solar varannan dag (tills du uppnått önskat resultat) ihop med injicering av Melanotan 2.

Därefter kan du välja att sola en gång i veckan, en gång varannan vecka eller när du känner att färgen börjar avta, ihop med injicering av Melanotan 2 som skall göras en gång i veckan för underhållning av din färg.

Är Melanotan 2 olagligt i Sverige?

Svaret är kort och enkelt, även väldigt tydligt: NEJ. Melanotan 2 är en substans som är fullt lagligt att köpa, inneha och även bruka, så du kan helt öppet berätta för dina vänner och bekanta att du tar Melanotan 2 och vart du köpt det, utan att behöva oroa dig över huvud taget.

Anledningen till att det inte sälja på ”öppna marknaden” är pga att ett läkemedel kräver många års forskning på eventuella biverkningar under långtidsbruk för att få säljas. I framför allt Australien arbetar många forskare aktivt med att få ut det som godkänt läkemedel för allmänheten.

Det finns idag, efter cirka 20 år inga som helst tecken på någon form av skadlighet under långtidsbruk av Melanotan

Biverkningar?

Vanliga biverkningar är följande:

  • Minskad aptit
  • Illamående (vid injicering av Melanotan 2 i början innan kroppen vant sig vid substansen)
  • Värmande känsla i ansiktet/rodnad
  • Ökad/Spontan erektion (Män)
  • Ökad Libido ”Livslust” (Kvinnor)

Vanligt är även att få nya/mörkare leverfläckar, inget som du behöver oroa dig över alls, de avtar med tiden efter avslutat intag av Melanotan 2.

Kan jag skicka tillbaka min vara?

Nej tyvärr har vi ingen möjlighet att ta tillbaka returer och göra återbetalningar pga sekretessen som vi går under.

Mer information om Melanotan 2

Klicka in här för att läsa mer allmän information om Melanotan 2.

Hur injicerar/tar jag Melanotan 2?

Du använder en av sprutorna och suger upp önskad mängd ur burken och därefter injicerar det på valfritt ställe på kroppen med mest fett. Vanligaste stället att injicera är i fettet på magen strax bredvid/nedanför naveln. Noga är att byta ställe du injicerar på med några enstaka centimeter per tillfälle.

Hur mycket melanotan du ska ta per gång kan du se i frågan nedanför denna.

Klicka här för att komma till en video där du kan se instruktioner på hur du injicerar ditt Melanotan.

Hur doserar jag Melanotan 2?

Uppladdningsfasen

Du börjar din användning av Melanotan med en så kallad uppladdningsfas som varar under cirka 12 – 18 dagar. Beroende på hur brun du önskar bli och hur din kropp reagerar på Melanotanet. Här förvarar du färdigblandat Melanotan i kylskåpet.

Tjejer och Män UNDER 65 kg: 5 enheter/injektion dagligen (halva vägen upp till 10 på sprutan, totalt 1/20 av hela sprutan) under uppladdningsfasen.
Tjejer och Män ÖVER 65 kg: 10 enheter/injektion dagligen (hela vägen upp till 10 på sprutan, totalt 1/10 av hela sprutan) under uppladdningsfasen.

Kroppen tar cirka 6 dagar på sig att vänja sig med Melanotanet.
För absolut bäst resultat så kombinerar du uppladdningen med solarium enligt följande upplägg:

Dag 1 – 5 – (Ingen solning, injektion av Melanotan innan läggdags)
Dag 6 – (Solning 10 – 20 min, injektion av Melanotan 15 min innan solning)
Dag 7 – (Ingen solning, injektion av Melanotan innan läggdags)
Dag 8 – (Solning 10 – 20 min, injektion av Melanotan 15 min innan solning)
Dag 9 – (Ingen solning, injektion av Melanotan innan läggdags)
Dag 10 – (Solning 10 – 20 min, injektion av Melanotan 15 min innan solning)
Dag 11 – (Ingen solning, injektion av Melanotan innan läggdags)
Dag 12 – (Solning 10 – 20 min, injektion av Melanotan 15 min innan solning)

Du fortsätter enligt ovan upp till maximalt dag 18. Det som bestämmer om du kör 12 eller 18 dagar uppladdningsfas har att göra med när du är nöjd med din bränna. Men vi rekommenderar minst att köra 12 dagar för att skapa en bra grund av Melanotan i din kropp.

Underhållningsfasen

När du uppnått önskat resultat av din uppladdning så ska du övergå till något som heter underhållningsfasen. Nu ska du se till att underhålla Melanotanet i kroppen för att inte återgå till samma hudton som du haft tidigare. Du har förhoppningsvis nu byggt upp en bra grund och bränna som du är nöjd och okej med. För att bibehålla brännan och inte tappa den så ska du nu med SAMMA DOSERING som tidigare injicera Melanotan 2 en gång i veckan. Solar gör du när du känner att “det behövs” igen. De dagar som du solar så tar du Melanotanet 15 minuter innan solning, de dagar som du inte solar så kan du ta det innan läggdags. Här förvarar du Melanotanet i frysen för bästa hållbarhet.

Vad är barbiedrogen?

Vi får ofta frågan om var barbiedrogen är för något. Det är egentligen Melanotan som fått det “smeknamnet” eller “öknamet” barbiedrogen. Detta pga att de som var först ute med Melanotan rapporterade effekter som att man blev “snygg, smal och kåt” av Melanotan. Lite sanning med modifikation enligt vår utsago. Läs mer om barbiedrogen här.